Happy Days Records je izdavačka kuća pokrenuta 2012. godine u Bečeju, čiji su idejni tvorci dvojica lokalnih didžejeva Voki (Wocky) i Matke, a sve sa ciljem da promovišu kvalitetne producente širom sveta, kako producente tako i kvalitetnu muziku.

 

Na labelu su se našla domaća imena, takođe iz regiona i inostranstva, poput Tonbe, Supertons, Battric i MiVU ,Faktor X, Minitronik aka Matke, Jan Frensin, Deep Hertz, The Wize Guys, Jojo Rose, Deepsy.

-Ima više od 100 izdanja, cilj nam je da napredujemo, u budućnosti nas očekuje još dosta kvalitetnih izdanja. Happy Days Records se bavi organizacijom i promocijom kvalitetnih žurki, jedna od takvih je proslava tri godine lejbla Happy Days Records, a proslava će se održati u Zombiju 14. februara sa startom u 21 sat. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje kvalitetnog zvuka da se odazovu i uvelicaju ovu proslavu. Nastupaju: Schneider, DeeMan, Wocky, Matke i dve gošće iz Subotice koje su dobro poznate svim obožavaocima klubskog zvuka DJ Timikai Nataša, rekao nam je Vojislav Bjelaković Voki.

 

Interesovanje za didžejing usledilo je posle mnogo, kako kažu, dobrih žurki, te su rešili da se i oni oprobaju u tom poslu, ali da na svoj način zabave i animiraju publiku. Zanat su ispekli uz pomoć starijih kolega, čiji su im saveti i instrukcije mnogo značili.

– U Srbiji se od kvalitetne muzike ne može živeti, ali kad nešto voliš to je to…Trenutno scenu ubija novokomponovana muzika, turbo folk i takozvani džuboks didžej. Za tri godine vidimo sebe na proslavi šestog rođendana Happy days Records-a, za 30 na proslavi 33. rođendana, negde u vazduhu, kroz smeh kaže didžej Voki, i dodaje, sa mnogo dobrih i veselih izdanja.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име