Četiri ulice u Bačkom Petrovom Selu biće nasute tucaničkim zastorom. Iako trenutno nema novca za njihovo asfaltiranje, radovi koju su u toku, a finansira ih Direkcija za izgradnju Bečej, ipak će, u neku ruku, olakšati svakodnevicu meštanima najvećeg potiskog sela.

Materijal i vrsta radova koja se primenjuje, kaže direktor direkcije za izgradnju Goran Matić, smanjiće obim posla i količinu novca onda kada asfaltiranje dođe na red.

Iz Mesne zajednice u Bačkom Petrovom Selu zadovoljni su što su na red za uređene došle i ulice u tom mestu. Bez pomoći lokalne samouprave, budući da nemaju sostvena sredstva, ovakve niti slične investicije oni ne mogu finansirati.

Zbog vremenskih uslova koji nisu išli na ruku izvođaču radova, posao kaska, ali bi trebalo da se završi u predviđenom roku. Pored investicija u ulice u Bačkom Petrovom Selu, deo bečejske Zmaj Jovine konačno bi trebalo da bude uređen. U pitanju je jedna od frekvetnijih ulica, koja je, između ostalog i zbog povećanog saobraćaja, u lošem stanju. Vrednost radova na delu od oko 900 metara, od Prvog maja do Svetozara Miletića, iznosi oko 6.500.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име