Igralište u dvorištu DTV Partizan spremno čeka učesnike turnira | Foto: Vlastimir Jankov
Igralište u dvorištu DTV Partizan spremno čeka učesnike turnira | Foto: Vlastimir Jankov

Umesto večeras, kako je ranije bilo najavljeno, turnir u malom fudbalu „Jelen kup 2017.“, čiji je organizator drugoligaš Klub malog fudbala Bečej 2003, a pokrovitelji su Apatinska pivara i Opština Bečej, počeće u ponedeljak.

-Do pomeranja je došlo zbog večerašnje „žurke“ u centru grada, rekli su nam u redovima organizatora.

Samim tim, pomerena je i prijava ekipa do sutra uveče, kad će se od 18 sati u prostorijama Sportskog saveza, Zelena ulica 11, obaviti žrebanje. Prema tome, prvi dan turnira biće ponedeljak, 19. juni, i igraće se na terenu u dvorištu DTV Partizan pod svetlošću reflektora.

Podsetimo se da je Apatinska pivara pokrovitelj turnira u 16 gradova Srbije, čiji će pobednici igrati na finalnom turniru. Turnir je predviđen u tri kategorije, pioniri (2002. godište), veterani (stariji od 35 godina) i seniori. Ekipa broji šest članova, golmana i pet igrača u polju. Kotizacija je 5.000 za pionire, 6.000 za veterane i 10.000 dinara za seniore. Nagradni fond je sav prihod od kotizacije i sponzora, a biće i robnih nagrada.

 Pojedinci se pripremaju na komšijskom „mini pič“ terenu | Foto: Vlastimir Jankov

Pojedinci se pripremaju na komšijskom „mini pič“ terenu | Foto: Vlastimir Jankov

-Za sada imamo prijavu samo jedne ekipe u pionirskoj konkurenciji, pet u kategoriji veterana i 18 u najatraktivnijoj seniorskoj konkurenciji, rekao nam je Milorad Rakić u ime organizatora. Dolaze ekipe iz Bačkog Jarka, Bačkog Petrovog Sela, Vrbasa, Nadalja, Novog Bečeja, Radičevića, Srbobrana i, naravno, Bečeja. Očekujemo danas i sutra nove prijave.
Imajući u vidu da je trenutno pauza u, gotovo, svim sportskim takmičenjima, ljubitelji sporta na ovaj način dobijaju pravu „poslasticu“ u letnjim sparnim večerima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име