Nadmetanje mladih muzičara u disciplinama harmonika i tambura u okviru „Fantast 2014“, koje je zbog vanredne situacije odloženo, održaće se 1. odnosno 2. juna, prema planiranom rasporedu, najavljuje organizator.

 

Organizator Međunarodnog muzičkog takmičenja „Fantast 2014“ Muzička škola „Petar Konjović“ ispoštovaće tako i učesnike koji zbog nepovoljnih okolnosti na nacionalnom, ali i regionalnom nivou, nisu imali priliku da pokažu svoje umeće i talenat. U svečanoj sali dvorca „Fantast“ prvo će se u nedelju čuti melodije na harmonici, od 9 sati, dok je za naredni dan od 9.45 zakazan početak muziciranja na tamburi.

Inače, ove sedmice počeo je i upis dece u muzičku školu. S tim u vezi valja reći da je provera sposobnosti i upis novih učenika u Muzičku školu „Petar Konjović“ za školsku 2014/2015. godinu traje do petka 30. maja. Roditelji decu mogu dovesti u školu u periodu od 9 do 13 časova, a dodatne informacije o upisu mogu se dobiti na sledeće telefone: 021/ 6912-251 i 021/6912-950.

– Upisujemo decu na klavir, violinu, tamburu, harmoniku. Stariji učenici se upisuju na solo pevanje, a donja granica je tu 15 godina. Naredne školske godine nema mesta na gitari, naveli su iz bečejske muzičke škole.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име