U okviru prolećnih radova Mesna zajednica Novi Bečej radi na sređivanju pešačkih propusta i trotoara u celom naseljenom mestu, a počinje i sa uređenjem priobalja Tise.

Nakon radova na izgradnji kišne kanalizacije u Hajduk Veljkovoj ulici u Novom Bečeju Mesna zajednica Novi Bečej nastavlja sa prolećnim aktivnostima. Trenutno se asfaltiraju trotoari i pešački propusti u Miloja Čiplića.

-U toku prolećnih radova Mesna zajednica Novi Bečej ove godine planira da sanira sve pešačke propuste i delove trotoara koji su propali tokom godina. Počeli smo od Šušanja, odnosno ulice Miloje Čiplić, a u narednom periodu nameravamo da radovima obuhvatimo celo naseljeno mesto. Što se tiče uređenja priobalja, ono traje tokom cele godine, a s obzirom da je proleće i da nam ide lepo vreme, hteli bismo da našim građanima omogućimo da već tokom prvomajskih praznika uživaju na obali prelepe Tise. Planiramo izgradnju još dve nove kućice koje će biti postavljene na plaži. Uređenje priobalja podrazumeva i postavljanje novih suncobrana, odnosno menjanja trske koja je dotrajala, zatim sređivanje kućica, kanti za smeće, dečijeg igrališta. Na plaži će biti postavljene i gume sa peskom za decu kako bi se deca tokom leta mogla igrati. Postavili smo i info tablu koja daje detaljan opis naših, sada već stalnih, posetilaca na Tisi, labudova, potvrđuje Miroslav Macura, sekretar Saveta Mesne zajednice Novi Bečej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име