Olimpijski bazen u Bečeju
Olimpijski bazen u Bečeju

Sezona kupanja u kompleksu otvorenih bazena bečejskog sportskog centa počinje u ponedeljak, 7. juna, a vest koja će obradovati korisnike je da se cene ulaznica neće menjati.

Znači, pojedinačna dnevna karta je i dalje 200 dinara, porodična sa četiri ulaska je 600, a sezonske sa 10 ulazaka 1.500, 18 ulazaka 2.500 i 35 ulazaka 4.000 dinara, dok deca do sedam godina ne plaćaju ulaznice.

-Sve je spremno za novu sezonu kupanja. U pripremi smo imali pomoć učenika srednjih škola, a za uzvrat omogućićemo im  slobodan ulaz do kraja juna. Ove sezone će ugostiteljska ponuda, pored lanjska četiri objekta, biti obogaćena još jednim u kojem će se prodavati giros i sednviči, a biće u punktova sa kokicama, kuvanim kukuruzom, palačinkama, sladoledom, fornetima… Naši kupači ne rizikuju, jer Institut za javno zdravlje Vojvodine redovno dva puta nedeljno uzrokuje bakteriološko ispitivanje kvaliteta vode. Veliki parking obezbeđuje nesmetano besplatno parkiranje automobila. Vrata našeg kompleksa se otvaraju u sedam sati ujutru i zatvaraju u 22 sata, uz napomenu da kupači imaju termin od 9 do 19 sati, a pre i posle toga u vodi su sportisti u okviru organizovanih treninga svojih klubova. Bude li tropskih temperatura, radiće noćno kupanje od 22 do dva sata iza ponoći, saopštio nam je v. d. direktor bečejskog sportskog centra Čaba Andruško.

Pored olimpijkskog bazena u kom se voda, po potrebi, dogreva, kupačima su na raspolaganju još dva dečija i bazen sa termalnom vodom. Po izlasku iz vode, pored ugostiteljskih objekata, slobodno vreme mogu koristiti rekreirajući se na terenima za bič volej, badgminton na pesku, basket na betonu, mali fudbal na travi i šah na betonskoj tabli sa velikim figurama.

Sada se samo gleda u nebo. I kupači i zaposleni u sportskom centru. Jer, dugo toplo leto, obezbeđuje sportskom centru mirnu zimu.

1 KOMENTAR

  1. Danas (07.jun) smo otisli i vratili se.
    Skolska deca su dobila obecano plivanje, al gradjanstvo jos ne. Kazu, cekaju neku potvrdu od staba. Nadamo se da cemo se sutra vec okupati i na otvorenom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име