Vikend pun dešavanja 

Najmlađe selo bečejske opštine, Radičević, održaće povodom seosle slave Mala Gospojina predstojećeg vikenda tadicionalnu, sedmu po redu, manifestaciju „Dani Radičevića – Memorijal Milan Vujnović“. Organizacioni odbor je pripremio šarenolik program, kako bi zadovoljio sve posetioce tokom trodnevnog slavlja.
Sve počinje u subotu od 9 sati, kada će se na terenu za male sportove u centru sela održati turnir u malom fudbalu po imenu „Čikerija OPEN“. Tokom popodneva ispred mesne crve u izgradnji služiće se parastos dobrotvoru Milanu Vujnoviću, a uveče od 20 sati članovi Dramske sekcije „Feniks 95.“ predstaviće se u sali Centra za kulturu programom „Radičević u reči i slici…“
U nedelju aktivnosi počinju tačno u podne, kada će takmičari potpaliti vatru ispod kultlića u kojima će se krčkati riblja čorba. Po podne je predviđana fudbalska utakmica, a uveče će KUD „Branko Radičević“ sa gostima izvesti prigodan program.
Najzad, poslednjeg dana manifestacije, na samu Malu Gospojinu, mesno Udruženje žena „Mak na konac“ organizuje celodnevnu izložbu ručnih radova i rukotvorina, a u podne će se obaviti sečenje slavskog kolača.

Slavski kolač će se seći ispred crkve u izgradnji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име