Izgradnja priključaka na Jugoslovensku ulicu u Bočaru je u toku. Iako je pre ovog posla rađena rekonstrukcija Jugoslovenske, priključci za ulice koje gravitiraju prema njoj nisu završeni.

– To je godinama stojalo tako. Mi smo to prepoznali kao problem, odnosno kao opasnost za bezbednost saobraćaja i trenutno se izvode radovi na asfaltiranju, odnosno na izgradnji priključaka. Pored asfaltiranja priključaka i delova pomenutih ulica, ovom prilikom biće postavljene i ojačane bankine, a vršiće se i skidanje bankina duž cele Jugoslovenske ulice, rekao je Ivan Bošnjak, direktor Javnog preduzeća „Direkcija“ iz Novog Bečeja.

„Direkcija“ upravlja sa 150 kilometara putne mreže na teritoriji te banatske opštine.

– Održavamo saobraćajnice u svim naseljenim mestima na teritoriji opštine Novi Bečej i opštinske puteve. Proporcionalno dužini saobraćajnica svake godine odrađujemo radove u svim naseljenim mestima, tako da smo i ove godine vršili radove u Kumanu, Novom Bečeju, Novom Miloševu, a evo sada i u Bočaru“, dodao je Bošnjak.

Investitor radova u Bočaru je JP „Direkcija“, a izvođač istih „Put-invest“ iz Novog Sada. Vrednost radova iznosi 2.800.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име