Javna rasprava o nacrtu Odluke o lokalnim taksama i naknadama za korišćenje javnih površina u opštini Bečej sprovodi se  do 19. decembra.

Opštinska uprava opštine Bečej, Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko – pravne poslove, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor, u postupku pripreme nacrta Odluke o lokalnim komunalnim taksama i naknadama za korišćenje javnih površina poziva sve građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom iste i da daju svoje predloge, inicijative, sugestije i komentare.

Javna rasprava o nacrtu Odluke sprovodi se  do 19. decembra.

Pismeni predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Opštinskoj upravi opštine Bečej, zaključno sa 19. decembra ove godine Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko – pravne poslove, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor, pismeno putem pisarnice ili na e-mail adresu: urbanizam@becej.rs.

Po okončanju javne rasprave Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko – pravne poslove, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi na osnovu čega će sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi koji će objaviti na internet stranici opštine Bečej.

 

Nacrt dokumenta pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име