Sa jednog od svečanog potpisivanja ugovora o studentskim stipendijama
Sa jednog od svečanog potpisivanja ugovora o studentskim stipendijama

Opština Bečej će u akademskoj 2023/2024. godini sa po 8.000 dinara mesečno tokom deset meseci stipendirati 70 studenata, od čega 10 studenata sa invaliditetom.

Konkurse za dodelu stipendija za ove dve kategorije studenata raspisala je komisija za dodelu stipendija i objavljeni su na sajtu opštine 30. novembra, a rok za prijavu je 15 dana od dana objavljivanja.

Pravo da konkurišu za stipendiju imaju redovni studenti koji se finansiraju iz budžeta Srbije, sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, ako su prvi put upisali tekuću godinu na studijama prvog i drugog stepena ili imaju prvi put upisan status apsolventa, odnosno studenta produžene godine, i ako su studenti od treće godine osnovnih studija (akademskih ili strukovnih) i od prve godine studija drugog stepena (master), te da su odmah po završetku osnovnih studija nastavili studije drugog stepena ili prvi put imaju status apsolventa na osnovnim akademskim ili master studijama.

Na konkursima ne mogu da učestvuju studenti koji su navršili 26 godina, odnosno 27 godina života ako osnovne studije traju duže od 8 semestara.

Obrazac za konkurisanje može da se preuzme sa sajta opštine OVDE, a prijave na konkurs se dostavljaju Opštinskoj upravi u kancelariji broj 7, na drugom šalteru radnim danima od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име