Sa jednog od ranijih muzičkih kampova
Sa jednog od ranijih muzičkih kampova

Narodna biblioteka Bečej u saradnji sa Udruženjem Bubamara organizuje i ove godine dečiji muzički kamp od 13. do 25. avgusta.

Prijave se primaju do 8. avgusta u Narodnoj biblioteci Bečej ili na telefon 064/616-83-95.

Kamp je predviđen za decu i mlade od osam do 20 godina. No, kao i prethodnih godina biće organizovana i radionica i za mališane, od tri do sedam godina.

Ove godine će muzički pedagozi i muzičari držati grupne i individualne časove gitare, klavijatura, bubnjeva, bas gitare, violine i pop rok pevanja. Kao i na prethodnim kampovima u fokusu ove muzičke manifestacije je pop i rok muzika i svi pod žanrovi ove muzike.

Organizatori poručuju deci da što pre dođu da se prijave jer je broj mesta ograničen iz logističkih razloga. Uslov je samo jedan  – da se učlane u biblioteku.

Učesnici će imati priliku da savladaju osnove instrumenta, ako su početnici, ali i da usavrše svoje znanje ako nisu, te i da se oprobaju u rok i pop muzici. Moći će da nauče kako izgleda pevati ili svirati u pravom rok bendu, uskladiti svoje muzičke želje i ukuse. Imaće prilike takođe da nauče i neke osnove komponovanja za solo i nastupe u bendu kao i pisanja tekstova za pesme.

Kamp će tokom dve nedelje koliko će trajati ove godine organizovati i niz tematskih muzičkih večeri, nastupa profesionalnih muzičara, kvizova, druženja, radionica, raznih iznenađenja za učesnike …

Kada su u pitanju časovi instrumenta poželjno je predznanje, ali nije obavezno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име