U toku je kopanje kanala duž dela putnog pravca Bečej – Bačko Petrovo Selo u dužini od 4,2 kilometra, odnos 2,1 kilometar u jednom pravcu.

Odmah nakon ovih, pripremnih, radova nastavljaju se oni koji bi trebalo da reše dugogodišnji problem putne infrastrukture u opštini Bečej.
Kako je predsednik opštine Bečej Vuk Radojević objasnio, kanali se kopaju zbog drenaže, a nakon što se teren isuši, nastaviće se rekonstrukcija puta.

Novac, u iznosu od 75 miliona dinara, za ove namene obezbedilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije”. Međutim, radova na putevima u opštini Bečej biće još ove sezone, dok su neki u toku.
– Javno preduzeće „Putevi Srbije” radi na čišćenju rastinja i uređenju kanala za drenažu puteva Bečej – Novi Bečej, Bečej – Srbobran i Bečej – Mileševo, naveo je Radojević.
Pored ovih u toku su i radovi na putevama na izlazi iz Bačkog Gradišta prema opštinama Žabalj i Temerin.

Kopanje kanala za drenažu na putu Bečej – Bačko Petrovo Selo radi preduzeće „Jugokop Podrinje”. Radovi su počeli pre mesec dana, duž puta sa leve strane iz Bečeja su dovršeni, a ostataka bi trebalo da bude gotov do dve nedelje.
Tako bi, prema svemu sudeći, „rak rana“ putne infrastrukture u bečejskoj opštini put Bečej – Bačko Petrovo Selo, tačnije nerekonstruisana preostala dva i po kilometra, biti urađena ove godine.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име