Foto: Ilustracija, Pixabay
Foto: Ilustracija, Pixabay

U toku je upis u muzičku školu „Petar Konjović“ za školsku 2024/2025. godinu. Upis se organizuje u objektu škole u Bečeju, kao i u Temerinu i Čurugu.

Bečej

Termin testiranja za upis u prvi razred muzičke škole zakazan je za dane od 15. do 19. aprila od 16 do 18 sati. Svi zainteresovani učenici koji nisu u mogućnosti da dođu u ovom periodu zbog organizovane „škole u prirodi“, testiranje će se produžiti za dane 22. i 23. april od 16 do 18 časova.

Temerin

Obaveštavaju se svi zainteresovani učenici da će se testiranje za upis u prvi razred za školsku 2024/2025. godinu Muzičke škole „Petar Konjović“ u izdvojenom odeljenju u Temerinu (OŠ „Petar Kočić“) održati u ponedeljak, 29. aprila od 16 do 18 časova.

Učenici će moći da se opredele za upis na sledeća dva instrumenta: klavir i klarinet. Kandidati imaju na izboru i instrumente (harmonika, violina, tambura, gitara i solo pevanje) koje će moći pohađati u matičnoj školi u Bečeju.

Čurug

Zainteresovani učenici da će se testiranje za upis u prvi razred za školsku 2024/2025. godinu Muzičke škole „Petar Konjović“ u izdvojenom odeljenju u Čurugu (OŠ „Đura Jakšić“) održati 23. aprila od 14.30 do 16.30 časova. Učenici će moći da se opredele za upis na sledeće instrumente: klavir, harmonika, tambura. Kandidati imaju na izboru i instrumente (violina, gitara, klarinet i solo pevanje) koje će moći pohađati u matičnoj školi u Bečeju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име