Foto: triumphhealthcenters.com

Ukoliko imate poteškoće u vidu akutnih ili hroničnih bolova koji vam otežavaju svakodnevno kretanje, Shock Wave terapija u ambulanti Polomed je tu da vam ublaži bolove i povrati pokretljivost.

Ova terapija udarnim talasom koristi se u različitim oblastima – ortopediji, fizioterapiji, sportskoj medicini, urologiji. Budući da se radi o nehirurškoj vrsti terapije u kojoj nisu potrebna sredstva za ublažavanje bolova, ona je idealna za ubrzavanje oporavka i lečenje različitih indikacija koje uzrokuju akutnu i hroničnu bol.

Glavna prednost Shock Wave terapije jeste što pacijentima u velikoj meri ublažava bol, te time obnavlja njihovu mobilnost. U kombinaciji sa drugim fizikalnim terapijskim procedurama kao što su ultrazvuk, laser, elektroterapija, ova terapija je idealna za ubrzavanje oporavka i lečenje različitih indikacija koje uzrokuju akutne ili hronične bolove.

Zbog sposobnosti da stimuliše biološke procese u tkivu, terapija akustičnim talasima našla je primenu u brojnim stanjima gde je neophodna regeneracija oštećenog tkiva, a to su: tendinopatija – upala tetivnih pripoja, bolno rame, petni trn, plantarni fascitis – bolna peta, teniski lakat, zapaljenje pripoja Achilove tetive, tendinitis patele (skakačko koleno), mialgija – bolne tačke u mišićima – miogeloza, prenaprezanje mišićno-tetivnog sistema kod sportista, kod sporog zarastanja kostiju – pseudoartroze, bol kod artroza kolena i kuka.

Kako navode iz ambulante Polomed, ne treba čekati da bol prođe sam od sebe, već se treba odmah obratiti svom lekaru.

Za dodatne informacije o terapiji, ali i za zakazivanje termina pozovite broj 021/69 10 288 ili 063/87 83 969, ili nas posetite na adresi Braće Tica 23/a.

Da vidite koje još terapije i tretmane pruža ambulanta Polomed, kliknite OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име