Az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM) tavaly év végén közvélemény-kutatásban firtatta, hogy a lakosság szerint mire kellene elsősorban költeni a közpénzeket, ebből az derült ki, hogy a legtöbben az új munkahelyek megnyitását tartják prioritásnak, de sokan várják a péterrévei vízhálózat kiépítését is.

December végén fogadta el az óbecsei képviselő-testület az idei költségvetést, erről szólva Dragan Tošić, Óbecse tavaly júliusban kinevezett polgármestere elmondta: az 1,6 milliárd dináros büdzsé reális és megfelel a polgárok elvárásainak, azaz szociális és beruházási jellegű is egyszerre.

Dragan Tošić ezzel kapcsolatosan kijelentette, hogy négy partnerrel kötöttek beruházási szándéknyilatkozatot, ezek közül legalább három vállalat beruházása meg fog valósulni ebben az évben, de azt, hogy milyen cégekről és milyen beruházásokról van pontosan szó, egyelőre nem hozta nyilvánosságra. A péterrévei vízhálózat kiépítéséről szólva elmondta: a falu vízellátását részben saját, részben más forrásokból meg fogják oldani.

Ha ez a 40 millió dinár értékű projekt nem valósul meg az ő mandátuma alatt, azt politikai kudarcként lesz kénytelen elkönyvelni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име