A topolyai TSC Labdarúgóakadémiával való együttműködés keretében, a magyar kormány támogatásával megvalósuló beruházás elsősorban a fiatal focisták kinevelését szolgálja. Az OFK Bečej 1918 labdarúgóklub tagjai a TSC-vel való együttműködésnek köszönhetően egy professzionális rendszer részesei lettek.

-Nagyon komoly szakemberekkel alapoztuk meg a TSC fociiskoláját, Magyarországról, Belgrádból a legjobb  szakembereket hoztuk ide, egy rendszert állítottunk fel, és ennek a rendszernek egyik pillére Óbecse is. Ugyanabban a rendszerben dolgoznak a becsei edzők is mint a topolyai, a zentai, a szenttamási vagy a temerini edzők, és ebből a  rendszerből, minél több játékost próbálunk meríteni, emelte ki Zsemberi János, a TSC labdarúgóklub elnöke.

A szerdán átadott óbecsei műfüves pálya értéke 400 ezer euró. A már meglévő focipályák mellett a közeljövőben további sportberuházások is lesznek Óbecsén. Dragan Tošić polgármester tájékoztatása szerint ezen, a községi tulajdonban lévő telken még egy ugyanekkora műfüves pályát szeretnének építeni, emellett két kézilabdapályát, két kosárlabdapályát és egy ballontermet is terveznek ide.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име