Najbolja destinacija ovog leta jeste Mio-Gor prodavnica koja će uz raznovrsnu ponudu odgovoriti na sve vaše potrebe, a kroz ovaj tekst imate priliku da zavirite u mali deo velikog asortimana koji vas čeka na čak tri adrese.

Sve od elektromaterijala, rasvete, pa do bele tehnike i televizora – Mio-Gor je spremio za vas! Uz najbolje cene i zagarantovani kvalitet, sigurno je da će svako pronaći proizvode i uređaje baš po svojoj meri.

S obzirom da su letnje temperature i dalje prisutne, za osveženje su neophodni klima uređaji i ventilatori, a Mio-Gor je idealno mesto za njihovu nabavku. Međutim, to nije sve što možete pronaći kod nas!

Mio-Gor prodavnica vam omogućava da se pripremite kako za letnju sezonu, tako i da unapredite svoju svakodnevnicu sa udobnošću, a sve što vam je potrebno čeka vas na jednom mestu.

Uz raznoliku ponudu, na raspolaganju vam stoji i ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da pronađete ono što tražite po najpristupačnijim cenama i da iz prodavnice odete zadovoljni.

Da do proizvoda dođete još lakše, naša prodavnica smeštena je na tri adrese:

  • Novosadska 16, Bečej
  • Patrijarha Vicentija Prodanova 20, Bačko Petrovo Selo
  • Save Kovačevića 5/A, Ada

Uz Mio-Gor nema brige! Posetite nas već danas i nabavite sve što vam je potrebno za kuću na jednom mestu. Stojimo vam na raspolaganju radnim danima od 8 do 19 časova, kao i subotom od 8 do 12 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име