Unesite novu dimenziju elegancije i funkcionalnosti u vaš prostor! Sa tuš kabinama od stakla koje pruža Barna, majstor stakloreza, vaše kupatilo će dobiti potpuno novo i jedinstveno izdanje, oblikovano prema vašim željama.

Barna je majstor koji će ispuniti sve vaše zahteve i zamisli, pružajući vam izvanredan kvalitet i pretvarajući vaše ideje u stvarnost. Osim atraktivnih tuš kabina od stakla, njegova raznolika ponuda obuhvata mnogo više!

Na raspolaganju su vam i dekorativna stakla za kuhinju, stakla otporna na visoke temperature po meri za sve vrste peći, kaljena stakla za traktore i radne mašine, lumar folije za zaštitu od toplote i provale, sferna ogledala za retrovizore, popravka staklenih stolova uz pomoć UV lepka, pa čak i podovi od stakla.

U galeriji možete pronaći neke od prethodnih radova ovog majstora, a ako želite da i vaše kupatilo bude obogaćeno ovakvim staklenim delima, sve što treba da uradite je da pozovete broj telefona 063/8569075.

Dopustite da staklorezac Barna svojom veštinom i stručnošću unese prefinjenost i stil u svaki kutak vašeg prostora.

Ostatak radova čeka vas na Instagram-u, kao i na Facebook-u.

Inače, ovo stakleno carstvo je smešteno na adresi Maršala Tita 67 u Novom Bečeju, na teren dolaze i u sela, a kako kažu, u slučaju loma dolaze „oma“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име