Postavljanje javne rasvete u Goranskom parku u Bečeju počelo je juče. Bečejska oaza bi konačno trebalo da bude osvetljena u roku od 30 radnih dana.

Posle pola decenije postojanja parka rasveta, u skladu sa ambijentom, pored krajem prošle godine urađene staza, i u iščekivanju trim staze, imaće novo ruho. Dvadeset i devet stubova, a od toga 17 će biti sa jednom svetiljkom, odnosno kandelaberom, deset stubova sa dva kandelabra i najzad, dva stuba sa tri svetiljke. Sve su LED svetiljke, jačine 30 vati. Deo novca, oko 4.000.000 dinara je obezbeđen iz budžeta opštine Bečej, dok je preostali deo, budući da investicija košta oko 5.300.000 dinara finansira pokrajinski sekretarijat. Pored toga, plan je da se pešačka staza proširi, a iz lokalne samouprave nadaju se da će predlog projekta, kojim bi se finansirala izgradnja trim staze u Goranskom parku, biti odobren kod Ministastarstva i omladine i sporta.

Prošlog leta, pomenimo, objekti u Goranskom parku priključeni su na gradsku vodovodnu mrežu posle šest godina. Svim tim investicijama, ističe predsednik opštine Radojević, Goranski park koji predstavlja pluća Bečeja, dobija novi izgled i novi sjaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име