Rekonstrukcija zadužbine Bogdana Dunđerskog u centru Bečeja trebalo je da bude završena u oktobru prošle godine, međutim, ni u septembru 2015. poslovi na objektu nisu okončani.

Predsednik opštine Bečej Vuk Radojević rekao je novinarima da je stiglo pozitivno mišljenje Uprave za javne nabavke vezano za rekonstrukciju zadužbine Bogdana Dunđerskog u centru grada. Stručna služba je odmah pristupila pripremi dokumentacije kako bi se u pregovaračkom postupku izabrao izvođač radova i završio posao koji je trebalo da bude završen pre godinu dana.

-Morali smo da ispoštujemo zakonsku proceduru, ali se sve odužilo ne našom greškom i krivicom. Ali, mislim da će do kraja oktobra biti gotova prva faza ove investicije, koja se odnosi na rekonstrukciju same zgrade i fasade, a odmah će se u drugoj fazi raditi enterijer. Do kraja oktobra bi trebalo da se završi i kružni tok na ulazu u grad iz pravca Bačkog Gradišta i Novog Bečeja, zaključio je predsednik bečejske opštine Vuk Radojević. Kako je ranije rečeno, radovi koji su urađeni, plaćeni su, a oni koji još nedostaju treba dodatno da se ugovore da bi se nastavila obnova zadužbine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име