U toku je rekonstrukcija javne rasvete u pet ulica u Bečeju. Radi se o Uroša Predića, Hajduk Veljkovoj, Svetozara Miletića, Svetozara Markovića i Zmaj Jovinoj.

Ukupno 162 živine svetiljke, jačine 250 vati, zameniće LED svetiljke, jačine 54 vata. Osim boljeg osvetljenja, ova rekonstrukcija doneće i uštede. Procene su da će godišnje uštede zahvaljujući ovoj rekonstrukciji biti u iznosu od milion dinara.

Kako je rekao predsednik opštine Bečej Vuk Radojević lokalna samouprava učestvovala je u projektu sa 1.900.000 dinara, dok je Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojila 5.900.000 dinara.

Radovi bi trebalo da budu završeni za desetak dana.

Radojević je podsetio na to da je od 2012. godine postavljena javna rasveta u parku kod Dečjeg dispanzera, na keju na Tisi, zamenjena je javna rasveta oko sportskog centra. Predsednik opštine najavio postavljanje rasvete u Goranskom parku, kao i rekonstrukciju uličnog osvetljenja u Bačkom Gradištu.

Osim delova Bečeja, kao i Bačkog Gradišta i u drugim mestima u opštini treba rekonstruisati, ali i postaviti ulično osvetljenje. Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju Bečej Gorana Matića mora se raditi deo po deo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име