Višestruko nagrađivani Dramski studio mladih Gradskog pozorišta Bečej protekla dva meseca intenzivno radi na novoj predstavi. U podmlađenom sastavu 30. novembra pred publiku izlaze premijerno sa predstavom „Policajci“ prema tekstu Slavomira Mrožeka.

Nakon uspešnih izvođenja predstava i osvojenih nagrada, Dramski studio mladih ponovo ima težak zadatak, budući da publika i kritika, sa razlogom, uvek očekuju više.

Komadija „Policajci“ dolazi nakon uspešne predstave „Gospodar muva“. Smeštena u policijskoj stanici sa policajcima, kako kažu, „na rubu propasti“ u zemlji gde je narod postao potpuno lojalan. Nakon što poslednji zatvorenik izađe iz zatvora, policija, u strahu da će je ukinuti, pokušava da nađe novog zatvorenika. Režiju i ovog puta potpisuje glumac Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada Igor Pavlović.

Glumci su ovog puta većim delom novi, a time je zadatak delimično teži. Probe poslednjih novembarski dana jesu naporne, ali iz razloga da se glumci što više „unesu“ u svoje likove. Iz onoga čemu smo na probi posvedočili, deluje nam će taj zadatak biti uspešno ostvaren.

U predstavi igraju: Gordana Adamov, Srđan Tomić, Nikola Zečević, Stefan Tomićević, Vanja Bojović, Teodora Zdravković, Stasja Štrbački, Nataša Stojačić, Katarina Milić i Marina Spasić.

Predstava „Policajci“ premijerno se izvodi u subotu 30. novembra od 20 sati u Gradskom pozorištu Bečej, a cena karte je 200 dinara.

Više u TV prilogu

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име