Frekvetna ulica u Drljanu, naseljenom mestu opštine Bečej, dobiće dva ležeća policajca. Na ovaj usporivač brzine mesna zajednica Mileševo dugo je čekala.

Savet te mesne zajednice se na zahtev meštana i ranije obraćao nadležnima. Kažu, čista je sreća što dosada u tom delu nije bilo saobraćajnih nezgoda i nesreća, iako u blizini postoje dva autobuska stajališta koja mahom koriste deca kada čekaju prevoz do škole.

Sekretar Mesne zajednice Žarko Vignjević kaže da je će ova investicija značiti kako žiteljima ulice Jožefa Atile, ali i ostalima koji su upućeni na tu važnu ulicu u selu. Investiciju je realizovalo Javno preduzeće Direkcija za izgradnju Bečej, i to prema godišnjem planu upravljanja i održavanja puteva i saobraćajne signalizacije. Iz tog javnog preduzeća očekuju da postavljanje usporivača brzine donese značajna poboljšanja u bezbednosti na tom putu.

Prema rečima Zorana Dragina iz Direkcije, u pitanju je put koji je dugačak u odnosu na veličinu sela, pa neretko, iako postoji ograničenje brzine, vozači ne poštuju i često protutnje mestom. On je istakao su ležeći policajci postavljeni i zbog velikog broja kamiona kojima je, u sezoni, najčešće to put prema šećerani u Vrbasu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име