Staklene tuš kabine napravljene po vašoj meri!

Da li vašem kupatilu fali neki detalj koji će upotpuniti prostor i učiniti ga baš onakvim kakvim ste ga i zamislili? Ako je vaš odgovor „Da“, onda rešenje problema jeste staklorezac Barna, koji će vašem kupatilu dati potpuno nov i jedinstven izgled.

Da ulepšate svoj prostor nikad nije bilo lakše, jer je ovaj majstor tu da odgovori na sve vaše želje i zahteve, a da vam uz to pruži i odličan kvalitet, te pretvori vašu zamisao u realnost. Pored staklenih tuš kabina, u razvnorsnoj ponudi čeka vas još svašta!

Tu su takođe i dekorativna kuhinjska stakla, vatrostalna stakla po meri za sve vrste peći, kaljena stakla za traktore i radne mašine, lumar folije za zaštitu od toplote i provala, sferna ogledala za retrovizore, popravljanje staklenih stolova UV lepkom.

U ovom tekstu smešten je samo deo radova ovog majstora, a ukoliko i vi želite da neki rad pronađe mesto u vašem kupatilu, sve što je potrebno je da pozovete broj telefona 063/8569075.

Ulepšajte kupatilo uz neverovatan stakleni detalj

Ostatak radova možete pogledati na Instagram-u, kao i na Facebook-u.

Inače, ovo stakleno carstvo je smešteno na adresi Maršala Tita 67 u Novom Bečeju, na teren dolaze i u sela, a kako kažu, u slučaju loma dolaze „oma“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име