Hetedik alkalommal tartották meg Topolyán a Vajdasági Paraszt Olimpiát ahol a versenyzők szalma bálával való futásban, gumicsizmadobásban, morzsolásban és sok más versenyszámban mérethették meg magukat.

A topolyai vásártéren idén is sor került a már hagyományos Vajdasági Paraszt Olimpiára. A szervezők az idén újdonságokkal és értékes nyereményekkel is készültek.

Idén az esős idő miatt valamivel kevesebb látogatója volt az olimpiának, de a rátermett versenyzőknek az eső sem tudta kedvét szegni.

A verseny legfiatalabb résztvevője férfikategóriában a péterrévei Sörös Dénes volt.

Idén másodszor mutathatták meg rátermetségüket a női versenyzők is.

Ami sikerült is, hiszen Kelemen Anikó vihette haza a legügyesebb parasztlány címet, valamint fődíjként egy női kerékpárt. A férfi kategória első díja pedig egy bikaborjú volt, amit a kevi Kopasz Kornél vihetett haza.

A legkisebbek rajzpályázattal indulhattak a versenyen, amelynek témája nem más, mint maga az olimpia volt, de a hagyományos marhapörkölt főzőverseny sem maradt el. Az esti órákban pedig az Apostol együttes koncertje gondoskodott a jó hangulatról.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име