Az idén már csütörtökön elkezdődött Törökbecsén a Nagyboldogasszony Napok rendezvénysorozat.

Az ünnepélyes megnyitón Aleksandar Vulin védelmi miniszter a Tisza-parton leleplezte a törökbecsei származású Aleksandar Berićnek, a szerb királyi haditengerészet főhadnagyának első szerbiai köztéri szobrát.

Tegnap délután az ötödik alkalommal megszervezett nmezőgazdasági vásár, a Poljo-fest is megnyitotta kapuit, ennek keretében ma (augusztus 26-án) a mezőgazdasági gépek és traktorok mellett a jószágtenyésztők is bemutatkoznak. Az idén először Boat show címmel nautikai vásár is várja a látogatókat a Tisza-parton, amelyem hajózási és horgászati felszereléseket mutatnak be a kiállítók. A rendezvény ideje alatt a Gimnázium utcában házi söröket lehet kóstolni, az Etnobazár standjainál pedig kézimunkák és egyéb kézműves termékek vásárolhatók.

A vásárok és a standok ma és holnap (augusztus 27-én) 10 órától 20 óráig látogathatók. Ma 20 órakor a magyarországi Mobilmánia koncertezik, 21:30-kor a Divlje jagode együttes, majd 23 órakor a Riblja čorba lép színpadra. Holnap 13 órai kezdettel a fogatos kocsik felvonulását és versenyét nézhetik meg az  érdeklődők. Dženan Lončarević koncertje 20 órakor kezdődik, 22 órakor pedig Aca Lukas ad koncertet. Éjfélkor tűzijátékkal ér majd véget a rendezvény.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Stvarno važno: Informisanjem do ostvarivanja javnog interesa u opštini Novi Bečej“, koji sufinansira opština Novi Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име