Aleksandar Čavić prikovan za postelju | Foto: V. Jankov

Vaterpolisti Bečeja sutra (subota) u 19.45 sati igraju u novobeogradskom bazenu „11. april“ protiv lidera na tabeli prvoligaškog A karavana bez ikakve nade u sudaru sa ekipom Novi Beograd 11. april.

Upravo je to razlog što su se tokom ove nedelje pripremali za izazov sedam dana kasnije u svojoj vodi protiv beogradskog TAŠ-a.

– Novobeograđani su ozbiljna ekipa, sa zavidnom logističkom podrškom i kvalitetnom timom, pa je u ovom trenutku naš poraz realna opcija. Dodam li tome da je ove nedelje temperatura prikovala za krevet jednog od naših iskusnijih igrača Aleksandra Čavića, koji neće ni putovati u Novi Beograd, onda je sve jasno. Međutim, nećemo lako prodati kožu, jer će nam igra protiv daleko boljeg rivala otkriti mane koje treba da eliminišemo. Mi smo već ove nedelje počeli pripremu za finiš ligaškog dela takmičenja u kom nam je prvi izazov beogradski TAŠ u našoj vodi, rekao nam je pred polazak za Novi Beograd trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Posle TAŠ-a, momcima sa Tise predstoji gostovanje u Petnici, gde ih dočekuje Valjevo, i u poslednjoj ligaškoj utakmici aktuelne sezone pred svojim navijačima okršaj sa Banjicom. Kako su primarni cilj u ovoj sezoni ispunili i ne strepe za opstanak, to im se ukazuje prilika da stignu do treće pozicije i baraža za popunu srpske elite. Sve zavisi od njih samih, od toga da li će u tri poslednja okršaja pokazati prave vrednosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име