Skokom u vodu do pobede
Skokom u vodu do pobede

Moglo i ubedljivije

Bečej – Banjica   15:12 (3:3,4:2, 4:3, 4:4)

Bečej. Plivalište zatvorenog bazena OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 150. Sudije: Ivan Saveljić i Strahinja Jović (obojica iz Subotice). Igrač više: Bečej 15 (7), Banjica 9(5). Peterci: Bečej 4 (2), Banjica 4 (2).

Bečej: Jakovljević (5 odbrane), Čavić 3(1), Sirotanović, Ićitović 3, Popov 2, Mesaroš, Pejaković, F. Kovačev 1, U.Kovačev 2, Vuković 3, Jovanović 1(1), Matveev, Stojanov, Milošević.

Banjica: Stepanović (13 odbrana), Čonkić 2, O.Ilić, L. Anđelić, Spasović 2, Nešković 1, Canepa, Đokanović 2 (2), Adamović, Pavlović 2, A. Ilić 3, Dimić, Ćosović, V. Anđelić.

Dogovor trenera Miloša Brkljača i vaterpolista Bečeja pred okršaj sa Banjicom
Dogovor trenera Miloša Brkljača i vaterpolista Bečeja pred okršaj sa Banjicom

Vaterpolisti Bečeja su tvrdili pred okršaj sa Banjicom da su naučili lekciju u porazu od Zemuna i da će to pokazati u sudaru sa njima. I potvrdili su to. Bili su bolji od rivala i zasluženo osvojili tri boda, čime su ih prtekli na tabeli i kolo pre ktaja polusezone su trećeplasirani.

Objektivno gledano, Beograđani su rezultatski još dobro prošli, a za to treba da zahvale svom golmanu Stepanoviću, koji je, čak, 15 puta uspešno intervenisao i doprineo da poraz bude samo sa tri gola deficita. Znali su Beograđani da naspram sebe imaju mladu i talentovanu ekipu, pa su krenuli vrlo angažovano, na momente i grubo. Koštalo ih je to brojnih isključeja i da su mladići sa Tise bili iole mirniji i skoncentrisaniji pred golom protivnika, isti bi dotakao dno Tise. Ovako poraz skromnom gol razlikom i ne boli mnogo. Istina, imali su Bečejci polovinom poslednje četvrtine šest golova prednosti (15:9), ali su se u finišu opustili i na kraju slavili sa 15:12. Kako se pobedi ne gleda u zube, Bečejci su bili zadovoljni posle utakmice. Zbog efikasnosti od po tri gola, najveći doprinos pobedi dali su Čavić, Ićitović i Vuković. U poslednjem kolu Bečejci gostuju u Pančevu i nadaju se da će zadržati sadašnju treću poziciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име