Dogovor pred ulazak u vodu
Dogovor pred ulazak u vodu

Imajući u vidu da je rival vaterpolista Bečeja u subotu visokoplasirano Valjevo i da nekoliko igrača ove nedelje nije ušlo u vodu zbog povreda, bolesti ili karantina vezanog za korona virus, u redovima mladića sa Tise su svesni svoje uloge u toj utakmici.

-Nama je svaka utakmica bitna, bez obzira što smo autsajderi po pitanju rezultata, jer momci stiču preko potrebno iskustvo. Zato i tražim da u svaki duel uđu maksimalno odgovorno. Ipak, ima utakmica i „utakmica“. Ove nedelje je akcenat rada stavljen na isplivavanju kilometraže, tako će biti i iduće nedelje, jer posle okršaja sa Valjevom sledi pauza, te nas tek prvog decembarskog vikenda očekuje gostovanje u Pančevu. Nadam se da će do tada i zdravstveni bilten biti bolji, rekao nam je pred subotnju utakmicu sa Valjevcima trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Ove nedelje u vodu nisu ušli kapiten Nikola Jović, Stevan Dobožanov, Petar Rkman, Aleksa Tanasković, Vladimir Cvetić… Malo je verovatno da će bilo ko od njih biti u sastavu protiv Valjeva. Bitno je da se oporave i naredne nedelje uključe u rad, kako bi nadoknadili kondicione, a onda pred utakmicu sa Pančevcima da rade

situacione treninge.

Utakmica sa Valjevom igra se u subotu od 18 sati, suđenje je povereno subotičkom paru Strahinja Jović – Ivan Saveljić, a delegat VSS je Bečejac Zvezdan Kapriš.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име