Trener Aleksandar Krstonošić biće na klupi selekcije Poljske
Trener Aleksandar Krstonošić biće na klupi selekcije Poljske

Umesto šest, kako je prvobitno najavljeno, međunarovni vaterpolo turnir igrača 2001. godišta u Bečeju imaće četiri učesnika. Korona visus je „krivac“ što neće doputovati Češka i Švajcarska, pa će učesnici biti Belorusija, Gruzija, Poljska i selekcija Vojvodine.

-Sve je bilo spremo za turnir od šest učesnika, ali viša sila je učinila svoje. Sada je napravljen raspored po kom će se svakog dana igrati po dve utakmnice pre i po podne. Sledeći uputstva naše Vlade, turnir će se igrati bez prisustva publike. Pored svih tih hendikepa, verujem da će selektorima reprezentacija koje očekuju kvalifikacije za Evrorsko prvenstvo 19-godišnjaka biti od koristi jedan ovakav test, rekao nam je u ime domaćina Godan Krstonošić.

U međuvremenu je Evropska plivačka konfederacija (LEN) donela odluku da se sva međunardna vaterpolo takmičenja otkazuju, između ostalih i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo juniora do 19 godina predviđen u terminu od 2. do 5. aprila.

Našu poslednju utakmicu u okviru Prve A liga protiv Banjice igraćemo u ponedaljak od 19 sati. Takođe bez prisustva publike. Dobro je da smo pobedom protiv Valjeva u Petnici obezbedili opstanak u istom rangu i naredne sezone, pa podrška sa tibina nije ključna, zaključuje trener Bečejaca Goran Krstonošić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име