Korpulentnog Aleksandra Čavića virus pokosio
Korpulentnog Aleksandra Čavića virus pokosio

Umesto da minuli vikend iskoriste maksimalno radno, jer je bio produžen za jedan dan zbog državnog praznika u ponedeljak, vaterpolisti Bečeja ne samo da su bili bez studenata, koji su u to vreme imali privatne obaveze, neko je virus uneo dodatnu nervozu.

Odigrali smo ranije utakmicu sa TAŠ-om u Beogradu (11:11) i planirao sam da tokom vikenda budemo svi na okupu i uvežbavamo gde smo „tanki“, kad ono na treninzima smo bio brojčano „tanki“. Studenti nisu ni došli, jer su imali neke svoje obaveze, a virus je pokosio dvojicu Rusa, Murašova i Šašina, te Čavića i Kovačeva. Nekoliko dana je ekipa bila drastično oslabljena na treninzima. Tek je juče, vidno iscrpljen, „kvartet“ bolesnih ušao u vodu, a studenti nam stižu tek u petak uveče. Sve nam se to dešava pred izuzetno važnu, za nas možda i najvažniju, utakmicu polusezone protiv Valjevaca, saznali smo od trenera vaterpolista Bečeja Gorana Krstonošića.

Pretposlednja utakmica prvog dela prvenstvene trke Prve A liga Srbije, a poslednja u bazenu kraj Tise, igra se u subotu od 20 sati. Ko će nositi kapicu Bečeja znaće se tek posle lekarskog biltena, a koliko će biti spremni za izazov pred njima, videće se kad počnu dešavanja u vodi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име