arhivska fotografija
arhivska fotografija

Vaterpolisti Bečeja, ipak, nisu mogli da izbegnu poraz na Svetog Nikolu u Beogradu od istoimene ekipe, koja je slavila rezultatom 14:10 (3:2, 4:3, 3:3, 4:2) i, po svemu sudeći, mladići sa TAŠ-a su time izbegli opasnu zonu.

S druge strane, Bečejcima je ostala nada da će u nastavu prvenstva zaigrati bolje i rezultatima obezbediti opstanak u Prvoj A ligi Srbije.

-Prvo da kažem da nisam razočaran porazom od, u ovom trenutku, kvalitetnijeg Beograda, ali je bilo momenata kada smo mogli i bolje da odigramo. Konkretno, mislim kod rezultata 5:5 u drugoj i krajem treće četvrtine. Svako je pružio koliko je mogao, a to je, ipak, nilo nedovoljno za osvajanje makar boda. Naša nada je u nastavku sezone. Imamo bolji raspored, ekipe koju su nam najbliže na tabeli, Rasina, Beograd i Mladost, dolaze nam u drugom delu sezone i tada bi trebalo da rešimo pitanje našeg opstanka u ligi. A kako smo na tek završenom kupu Vojvodine za 2005. godište i mlađe osvojili trofej, to najavljuje da vodimo ispravku kadrovsku politiku i vreme radi za nas, ne napušta optimizam trenera Bečejaca Gorana Krstonošića.

Kapicu Bečeja na beogradkom „matineu“ nosili su: Mtrašov, U. Kovačev, Popov, Krstonošić 5, F. Kovačev, Pantić, Kuprešak, Velimirov, Savčenko, Bošković 5, Ićitović, Sirotanović, Rkman, Tanasković.

Nastavak prvenstvene trke zakazan je za 29. januar naredne godine, a rival Bečejcima kraj Tise biće Stari grad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име