Bečejci zadovoljni posle ovosezonskog prvenca
Bečejci zadovoljni posle ovosezonskog prvenca

Vaterpolisti Bečeja upisali prvu pobedu u novoj sezoni

„Ko rano rani, dve sreće grabi“, kaže narodna izreka, i u to su se uverili vaterpolisti Bečeja. Iako su morali da ustanu u cik zore, jer se protiv Valjeva igralo u subotu od 10,30 sati, a do bazena u Petnici je valjalo prevaliti preko 200 kilometara, upisali su prvu ovosezonsku pobedu. Ubedljivih 21:4 (7:2, 4:1, 3:1, 7:0) dovoljno kazuje šta se dešavalo u bazenu. Mladići sa Tise su „potopili“ ekipu sa Kolubare,

-Primenio sam stari dobri oprobani sistem. Imali smo trening u šest sati ujutru i onda krenuli put Valjeva. Momci su se razbudili i izvrsno otvorili utakmicu, pa je kasnije sve bilo lakše. Raduje me što su ozbiljno shvatili duel sa slabijim rivalom, pogotovo u poslednjoj četvrtini, kada smo imali 10 golova prednosti i već je bio odlučen pobednik, jer su taj period igre rešili u svoju korist rezultatom 7:0, rekao nam je po povratku iz Valjeva trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Kapicu Bečeja protiv Valjeva nosili su: Pantelić, Korovljev 1, Sirotanović 1, Ićitović 5, Popov 2, Mesaroš 2, Kuprešak, F. Kovačev 1, U. Kovačev 3, Bošković 6, Pantić, Stanaćev, Rkman, Tucakov.

Naredni rival Bečejaca je ekipa Stari Grad, koja u prva tri kola nema poraz i sa sedam bodova je drugoplasirana. Biće to novi izazov po meri za mlade Bečejce.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име