Ovako su se radovali vaterpolisti Bečeja ulasku u Prvu A ligu Srbije | Foto: Vlastimir Jankov
Ovako su se radovali vaterpolisti Bečeja ulasku u Prvu A ligu Srbije | Foto: Vlastimir Jankov

Ono što je pre nekoliko godina izgledalo daleko, postalo je blizo. Vaterpolisti Bečeja su ponovo u konkurenciji Prve A lige Srbije. Pored njih, u svakom slučaju atraktivnijem i kvalitetnijem rangu takmičenja igraće još Banjica, Beograd, Stari grad i TAŠ iz Beograda, Zemun, TENT iz Obrenovca i Dunav iz Novog Sada.

Prvenstvena trka počinje tokom vikenda pred nama, a Bečejci u prvom kolu gostuju u Obrenovcu, gde će u subotu, 3. novembra, od 21 sat odmeriti snagu sa TENT-om. Premijera kraj Tise biće 10. novembra u 19 sati, kada je termin vaterpolista Bečeja, protim novosadskog Dunava.

-Redovno treniramo, nemamo bolesnih i povređenih, što znači da možemo da računamo na sve raspoložive snage. Odluku o tome ko će igrati u premijernoj utakmici, doneću posle prepodnevnog treninga na dan igranja utakmice, rekao nam je trener Bečejaca Goran Krstonošić.

 Podsetimo da Bečej u aktuelnoj sezoni ima na raspolaganju sledeći igrački kadar: Žolt Bušić i Benjamin Luke Guldvin (golmani), te igrači Igor Afanasijev, Nebojša Velimirov, Luka Vučković, Vladimir Davidović, Dejan Dajević, Stevan Dobožanov, Jovan Živkov Andričin, Nikola Jović, Luka Katić, Vladimir Korovoljev, Nikola Krstonošić, Vladimir Kuprešak, Viktor Mesaroš, Filip Mitrović, Stefan Naćuk, Stefan Tomićević, Vladimir Cvetić, Milijan Ćurčin, Aleksandar Čavić… Dok Goran Krstonošić ne završi svu papirologiju oko sticanja trenerske licence, ekipu će sa ivice bazena na utakmicama voditi Boris Terzić.

U klubu se još uvek ne izjašnjavaju o ciljevima u novoj sezoni. Osnovni je da se ne izgubi status A prvoligaša, a ako može da se napravi koji zaveslaj više, niko neće ukazanu priliku propustiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име