Bečejci u tajm autu | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejci u tajm autu | Foto: Vlastimir Jankov

Vaterpoliste Bečeja u subotu očekuje prvo gostovanje u novoj sezoni, ali to ne umanjuje nadu da će osvojiti nova tri boda u Pančevu i zabeležiti pobedonosni het-trik. Predvođeni sa klupe iskusnim trenerom Perom Doroslovačkim i u vodi veteranom, predsednikom i najboljim igračem lige Goranom Krstonošićem, sve sem pobede protiv neiskusne Mladosti bilo bi ravno iznenađenju.

-Tačno je da slovimo za favorita, ali imamo i hendikepe pred prvo gostovanje. Prvo, mladi Viktor Mesaroš je povređen, ide na terapiju i neće putovati u Pančevo. Drugo, utakmica se igra u neuobičajenom bazenu dužine 25 i širine 12 metara. Upravo zbog toga smo čitave ove nedelje trenirali na tako „malom terenu“. Treće, početak utakmice je zakazan za 14.30 sati, što je vreme za ručak, a ne vaterpolo. No, verujem da ćemo sve to prebroditi i vratiti se iz Pančeva sa nova tri boda, ne napušta opštimizam trenera Bečejaca Peru Doroslovačkog.

Do kraja godine Bečejce očekuje još utakmica s Valisom 23. decembra pred svojim navijačima. Potom sledi pauza zbog Božićnih i Novogodišnjih praznika i sve se nastavlja 27. januara poslednjim kolom prvog dela, a protivnik će biti najljući rival za prvo mesto u Prvoj B ligi – grupa „sever“ Spartak Prozivka u Subotici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име