Vaterpolisti Bečeja su spremni za nove izazove
Vaterpolisti Bečeja su spremni za nove izazove

Dve pobede na startu nove sezone Prve A lige Srbije gode vaterpolistima Bečeja, ali pravi izazovi tek predstoje. Voljom žreba, najteža iskušenja ih čekaju u naredna dva kola. Prvo u subotu gostuju u Beogradu i sastaju se sa Starim Gradom, a nedelju dana kasnije dočekuju Novi Beograd 11. april.

-Tako se namestilo. Reč je o dve ubedljivo najkvalitetnije ekipe u našem rangu takmičenja. Međutim, nema predaje. Važno je da uđemo u utakmicu maksimalno angažovano od prvog znaka sirene, a ne kao u minule dve tek u poslednjem periodu, koji su nam i doneli pobede, jesan je trener Bečejaca Goran Krstonošić. Znam da smo u velikoj meri inovirali sastav i da je potrebno vreme da se sve ukomponuje, ali voljni momenat mora sve vreme igre da bude na visini. Vrlo je bitno da pored fizičke pripremljenosti, budemo jaki i na psihološkom planu.

Prva želja trenera Bečejaca bila je da se zabeleže pobede protiv Spartak Prozivke i Beograda, jer to uliva sigurnost i obezbeđuje mirniji nastavak prvenstvene trke. Kako je, bar rezultatski, sve završeno po njegovom planu, sada se valja okrenuti novim izazovima. S jedne strane daleko većim, ali ne i važnijim. Jer, ne gubi se mnogo u slučaju poraza, a dobri rezultat donose dodatno samopouzdanje pred okršaje sa sebi ravnima u borni za treće mesto, koje vodi u baraž za prelazak u viši stepen takmičenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име