Bečejski vaterpolisti se vratili u seriju pobeda | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejski vaterpolisti se vratili u seriju pobeda | Foto: Vlastimir Jankov

Prema očekivanju, vaterpolisti Bečeja su lako uknjižili novu pobedu na poslednjem ligaškom gostovanju aktuelne sezone.

Pobeđen je u Petnici valjevski Valis rezultatom 13:6 (2:3, 3:2, 3:1, 5:0), što je momke sa Tise zadržalo na vrhu tabele prvoligaškog „severa“. Da bi tu i ostali, potrebno je u poslednjem kolu da savladaju trećeplasirani Spartak Prozivku iz Subotice.

-Utakmicu sa Subotičanima odigraćemo u četvrtak, 8. marta, u 20 sati. Eto prilike da jače polovine uzmu pod ruku svoje dame i izvedu ih na, očekujem, kvalitetnu utakmicu. Naravno, verujem u ekipu koju vodim, a to znači da se nadam novoj pobedi, koja će nam biti prava provera pred fajnal for za konačan plasman prvoligaškog B karavana 17. i 18. marta, optimista je po prirodi trener Bečejaca Petar Doroslovački.

Što se utakmice protiv Valjevaca tiče, bila je neizvesna samo u prvoj polovini (5:5). Rezultat druge polovine (8:1) sve kazuje. Razlika u kvalitetu bila je očigledna, a veteran Goran Krstonošić je sam postigao četiri gola. Prijatno je efikasnošću iznenadio i trostruki strelac Stefan Dobožanov.

Kapicu Bečeja u Petnici nosili su: Bušić, N. Krstonošić 1, Luščenko, Naćuk 2, Dobožanov 3, Mesaroš 2, Kuprešak 1, Velimirov, Davidov, Kastiučenkau, Jović, G. Krstonošić 4, Milinović, Živkov Andričin.

Podsećanja radi, Bečejci su sa 22 boda prvi na „severu“, prati ih sa bodom manje Dunav, a Spartak Prozivka je treća sa 19 bodova. U grupi „jug“ kandidati za fajnal for su Singidunum, TENT i Dorćol. Poslednje kolo u obe grupe odlučuje o tome koje će dve prvoplasirane ekipe igrati na završnom turniru 17. i 18. marta, ali se još ne zna gde.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име