Vladimir Korovljev
Vladimir Korovljev

Iako se znalo da je obrenovački TENT jači rival od prethodna tri, u redovima Bečejaca se verovalo da će, ipak, moći ravnopravno da se nose s rivalom u gradu na ušću Kolubare u Savu.

Međutim, to se, ipak, nije dogodio. Obrenovčani su sa 4:1 u prvoj četvrtini bolje otvorili utakmicu i u daljem toku održavali prednost do konačnih 14:10 (4:1, 2:2, 4:2, 4:5).

-TENT je iskusnija i u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas, pa nisam razočaran zbog prvog poraza u sezoni. Dobro je da su mlađi igrači osetili težinu jače utakmice. Zatajili smo u trenucima kad smo imali kontranapade, a to je trebalo da nam bude tajno oružje. Pantić, koji je bitan igrač u ovoj ekipi, promašio je peterac kod stanja 1:0 i to ga je izbacilo iz ravneteže. I ostali su ušli u ritam protivnika i poraz je bio neizbežan. Sada nam predstoji da izvučemo pouke iz poraza. Predstoji nam utakmica sa beogradskim Vračarom, koja će se igrati u petak od 21 sat, pa sledi nedelja pauze u prvenstvu, koju ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za gostovanje lideru Mladosti u Pančevu, rekao nam je po povratku iz Obrenovca trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Kapicu Bečeja u Obrenovcu nosili su: Bušić. U. Kovačev, Nastić, Popić 1, Dobožanov 1, Pantić, Kuprešak, Velimirov 2, Marinković 1, Bošković 1, Jović 1, Korovljev 3, Atanasov, Stanaćev.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име