Ljubitelji folklora imaju priliku još večeras da pogledaju deo bogatog sadržaja prvog međunarodnog festivala folklora u Bečeju.

Iako je folk – fest u subotu otvoren u velikoj sali Gradskog pozorišta Bečej, zbog kiše, zainteresovanost gledalaca nije izostala, dok je narednog dana, kako je to i planirano, manifestacija preseljena na centralni trg gde su se na profesionalnoj bini ređali igrači, atraktivne koreografije i raskošne melodije.

Večeras je poslednje veče ovogodišnje manifestacije u organizaciji KUD-a „Đido“ u čast narodne muzike, a igrom će se predstaviti ansambli iz Makedonije, Ruminije i Srbije. Program počinje u 20.30 sati. Inače, tokom trodnevnog festivala publici se ovog puta predstavilo 500 plesača iz osam inostranih zemalja i Srbije.

Kulturno – umetničko društvo „Đido“ ovog vikenda organizuje prvi Međunarodni folklorni festival, na kom će se tokom tri večeri ljubiteljima pesme i igre predstaviti oko 500 plesača iz osam inostranih zemalja i Srbije.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име