Maloprodajni lanac Metalac Market broji 80 prodavnica širom Srbije, kao i internet prodavnicu. Svoje prve maloprodaje Metalac je otvorio još 1996. godine, a one su bile i ostale važna konkurentska prednost, oslonac plasmana na domaćem tržištu i važan promoter proizvoda Metalca.

Pored posuđa, bojlera i sudopera Metalac, široka je ponuda proizvoda za kuhinju i kuću pod trgovačkom markom Sigma, u ponudi je širok asortiman malih kućnih aparata, bele tehnike, televizora, IT opreme poznatih brendova – Gorenje, Bosch, Samsung, Tefal, Tesla, Philips, Končar, Beko, Vox, Vivax… 

U Metalac Marketu svakog meseca vas očekuje veliki broj popusta i poklona, kao i mogućnost učešća u programu lojalnosti Digitalna kartica. Osim obaveštavanja korisnika o aktuelnim kampanjama, aplikacija Digitalna kartica omogućava registraciju svih kupovina u Metalac Marketu, a nakon svake sedme kupovine, članovi programa lojalnosti dobijaju poklon u zavisnosti od potrošenog iznosa.

Pored široke ponude i povoljnih cena, omogućene su i znatne povoljnosti prilikom plaćanja – odloženo plaćanje karticama, potrošačke kredite banaka, administrativnom zabranom i čekovima građana.

Cilj Metalac Marketa je kompletna i kvalitetna usluga i zadovoljan potrošač.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име