Posle dužeg vremena ekipa Vesele Subote ponovo u Pozorišnom klubu. U subotu 2. novembra za miks pultom DJ Kid i Deeman.

 – „Vesela Subota“ je projekat nastao od strane neformalnog udruženja građana, koji su se ujedinili sa jednim ciljem, da se mladi Bečejci upoznaju, a stariji uživaju u zvucima elektronske muzike. Upoznavanje sa elektronskom muzikom jeste osnovni cilj, ali ova grupa se ne zadržava samo na tome. Želimo da svom gradu i omladini u njemu, a i šire, pružimo drugačiji vid zabave, rekao je za portal „MojBečej“ Stevan Kosanović – DJ Kid, jedan od osnivača Vesele Subote.

Da, porasli smo. 6 godina napunili. I dalje željni i voljni da vam prezentujemo samo kvalitet klabinga, pravog rejva. Uskoro više detalja o našoj sedmoj rođendanskoj žurci! Spremite cipelice za opasan rejv, ističe Vladimir Bunjevački, poznat pod pseudonimom Deeman.

Ugostili smo pregršt dobrih diskdžokeja što iz Srbije, što iz inostranstva. Trudili smo se uvek da ispoštujemo ukus naših drugara, veselih subotara. Za mix pultom Vesele Subote našli su se mnogi: Amir Groove (UK), Mannel (HU), Fakir, Gramophonedzie (tada Marko Hollywood), Sale Groovyman Radosavljević, Zlatan, A.P., Danijel Savić, Cell D, Dee Face, Big R, Simon, Onyz, Timika, Conte, Groover, Macro, Pele Drezgić, Pezos, Dejan Matić,Danny V., Copyshop Downtown INC, Damir Zekiri, DJ Nikolica, LaCosta, Babylon Fish, RobbieM, Kid, Deeman, Wocky….teško ih je sve i nabrojati. Trudićemo se da i dalje pružamo odlicnu zabavu, bez kiča i šunda, dodao je Stevan Kosanović.

Kako saznajemo, žurke „Vesele subote“ će biti na repertoaru Pozorišnog kluba svake prve subote u mesecu, a u planu je i DJ školica u saradnji sa Bečejskim udruženjem mladih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име