Kedden este az Városi Színházteremben az óbecsei Műszaki szakközépiskola szervezésében ünnepélyes keretek között megtartották a idei generáció legjobb tanulóinak járó oklevelek és elismerések kiosztását.

A múlt héten a helyi önkormányzat képviselői, könyvcsomagokkal ajándékozták meg az általános iskolákban kimagasló eredményeket elért diákokat, most pedig azok a középiskolások részesültek elismerésben, akik kiváló eredményeket értek el a köztársasági, és a körzeti versenyeken, továbbá  a Vuk-díjasok.

A generáció legjobbjait a középiskolák igazgatói valamint a helyi önkormányzat képviselői, Suzana Đukić és Kinka Erzsébet köszöntötték. A generáció legjobbjai Szabó Balázs, a Műszaki iskola tanulója, Zoran Velemirov, a Bratstvo Általános és Középiskola tanulója, Miloš Mihajlica, a Közgazdasági-Kereskedelmi Iskola diákja, valamint Lengyel Anna, a Gimnázium diákja.

Az óbecsei Gimnáziumban idén 19 diák, a Közgazdasági-Kereskedelmi iskolában és a Műszaki Szakközépiskolában 7-7 diák, míg  a „Bratstvo” Általános és Középiskolában egy diák szerzett Vuk-díjat.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име