Az Interreg-IPA Határon Átnyúló Magyarország-Szerbia Együttműködési projektnek köszönhetően az óbecsei Than Fivérek Értelmiségi Kör partnerségével és a magyarországi Ecocenter Alapítvánnyal, mint vezető kezdeményezővel, idén ősztől szervezik  meg az ECO-SCHOOL – oktatási hálózat “az ökotudatos fenntartható életért” elnevezésű projektet, melynek szlogenje: Jó szomszédok a közös jövőért.

Az óbecsei Sever Đurkić Általános Iskolából összesen 25 hetedikes és nyolcadikos diák vesz részt a  decemberig tartó előadássorozaton. A projektet Bonifárt László a Than Fivérek Értelmiségi Kör elnöke mutatta be.

Székács Zoltán földrajztanár, előadásain felhívja a diákok figyelmét a közösségben történő aktuális problémákra és rámutat arra, hogy ha csak egy valaki is változtat, már az nagy hatással van a környezetre.

 A projekt célja, hogy a diákokban szórakoztató és egyben oktató jellegű foglalkozásokon keresztül megerősítsék a társadalom íránti felelősséget, ami majd környezetünkben is változást eredményez.

 

Videó

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име