Posle nagrada na republičkim takmičenjima koje su osvajali učenici, Ekonomsko – trgovinska škola iz Bečeja dobitnik je zlatne nagrade Novosadskog sajma turizma za inovacije u kuvarstvu i poslastičarstvu.

Priznanje je školi pripalo početkom oktobra, a za njega su zaslužni kako bivši đaci, tako i kolektiv škole koji se trudi obezbedi optimalne uslove za obrazovanje budućih kuvara i poslastičara.

Za gastronomiju treba imati strpljenja i želje za konstantnim usavršavanjem. Kreativnost takođe nije na odmet, ali su osnove koje se uče u školi presudne za kvalitetna dela.

Nagrade su za Ekonomsko – trgovinsku školu Bečej još jedan podstrek za dalja ulaganja u obrazovne profile iz oblasti ugostiteljstva. Kolektivu škole imponuje i kada se nekadašnji đaci ostvare u svojim profesijama. Tako znaju da su ostvarili svoje pedagoške ciljeve.

Pogledajte šta smo zabeležili u kuhinji ETŠ

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име