Vole kuhinju i školu i osvajaju nagrade

0
323

Posle nagrada na republičkim takmičenjima koje su osvajali učenici, Ekonomsko – trgovinska škola iz Bečeja dobitnik je zlatne nagrade Novosadskog sajma turizma za inovacije u kuvarstvu i poslastičarstvu.

Priznanje je školi pripalo početkom oktobra, a za njega su zaslužni kako bivši đaci, tako i kolektiv škole koji se trudi obezbedi optimalne uslove za obrazovanje budućih kuvara i poslastičara.

Za gastronomiju treba imati strpljenja i želje za konstantnim usavršavanjem. Kreativnost takođe nije na odmet, ali su osnove koje se uče u školi presudne za kvalitetna dela.

Nagrade su za Ekonomsko – trgovinsku školu Bečej još jedan podstrek za dalja ulaganja u obrazovne profile iz oblasti ugostiteljstva. Kolektivu škole imponuje i kada se nekadašnji đaci ostvare u svojim profesijama. Tako znaju da su ostvarili svoje pedagoške ciljeve.

Pogledajte šta smo zabeležili u kuhinji ETŠ

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.