Novoizgrađeni teren sa veštačkom podlogom u sklopu kompleksa OFK Bečej 1918 svečano je otvoren danas u prisustvo predstavnika pokrajine, lokalne samouprave, kao i TSC Bačka Topola koji je najzaslužniji za investiciju vrednu 400.000 evra.

Radi se o sportskoj infrastrukturi, najvećoj posle Bačke Topole i Totovog sela gde superligaš TSC Bačka Topola ima akademiju za mlađe kategorije.

Ovim su obezbeđeni preduslovi za treniranje fudbala svih generacija bečejskog kluba, kao i mogućnost da TSC u bližoj okolini ima rasadnik mladih talenata.

Pored kvalitetnog terena (površine 100 metara sa 70 metara) i pripadajuće infrastrukture, u planu je i montažna tribina, u delu između novog i glavnog terena.

Teren je ograđen zaštitnom ogradom, a reflektori će poslužiti za večernje treninge. Osim mogućnosti za kasnije treninge leti, ovakva podloga je pogodna za treninge zimi.

Inače, predsednik opštine Bečej najavio je nova ulaganja ovog tipa u neposrednoj blizini, među kojima je još jedan ovakav teren, dva rukometna i dva košarkaška terena i balon salu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име