MojBečej, foto | Ilustracija
MojBečej, foto | Ilustracija

Predsednik republike Aleksandar Vučić najavio je večeras da će na snagu stupiti policijski čas, odnosno da će građanima kretanje biti onemogućeno od 20 do 5 sati. Kazne će biti veoma oštre, istakao je Vučić. Obraćanje još traje.

Više uskoro.

20.43 -Od sutra u 20 sati do 5 ujutro uvodi se zabrana kretanja svima. Niko ne može da bude na ulici, osim nadležnih i onih koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni, rekao je Vučić.

Večeras je doneta odluka da se od sutra u 10 ujutro zabrani izlazak na ulice starijim građanima. U urbanim sredinama svima starijim od 65 godina, a u seoskim područjima više od 70 godina.

 

20.54 Žarišta su Beograd, Niš i Kikinda, rekao je Vučić.

21.17 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da razmišlja o potpunom zatvaranju granica nakon neodgovornog ponašanja naših građana koji su poslednjih dana ušli u zemlju. Kako je naveo, iako je Srbija molila naše građane koji žive u inostranstvu da ne dolaze, njih oko 45.000 ušlo je u zemlju u poslednja dva dana.

21.21 Zabrana kretanja svim građanima Srbije od 20 sati do 5 ujutru počeće da se primenjuje od srede, 18. marta.
U Srbiji je do 18 sati u utorak 17. marta registrovano ukupno 72 potvrđena slučaja COVID – 19.

5 KOMENTARA

 1. Dobro jutro.Pitanje imam,ne komentar.Radim u pekari,da li smem otiči u 4 na posao,da bih se pripremila,iznela u prod.mesto naše artikle,da bi otvotvorili u 5.Ili moram da sačekam 5, zbog radnika koji rade od 6da budemo spremni

  • Poštovana Margit,
   Potrebno je da Vam poslodavac napiše potvrdu sa pečatom da ste zaposleni i da Vam na istoj napiše Vaše radno vreme.Tu potvrdu nosite sa sobom i pokažite u slučaju da Vas policija zaustavi

  • Beležnici su dužni da izađu na teren, odnosno do Vas, ta usluga se na žalost dodatno naplaćuje. U svakom slučaju najbolje bi bilo da telefonom pozovete beležnika i da od njega saznate sve potrebne informacije.
   Javni beležnik Bečej 021/691-0444

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име