Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Sednica Skupštine opštine Bečej, šesnaesta po redu, zakazana je za sutra (18. novembar). Među odlukama i rešenjima koji će se naći pred odbornicama je i Odluka o prvom rebalansu budžeta opštine Bečej za 2013. godinu. Na dnevnom redu je 12 tačaka, a prva i druga se tiču dugoočekivanog rebalansa opštinske kase.

Nakon toga će se pred skupštinom naći revidirana strategija lokalnog održivog razvoja opštine Bečej za 2013 – 2020. Potom, odbornici će se izjašnjavati o Odluci o izmenama Odluke o postavljanju i uklanjanju montažnih objekata privremenog karaktera, zatim je predviđeno davanje saglasnosti o načinu uređenja prava zajedničkog korišćenja nekretnina u listu nepokretnosti 13547 k.o. Bečej.

Šesta tačka na dnevnom redu je Zaključak o prihvatanju Rešenja o utvrđivanju početne cene za otuđenje, odnosno davanje u zakup građevinskg zemljišta, potom će se odbornici izjašnjavati o rebalansu Programa poslovanja javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Bečej za 2013. godinu. Imenovanje predstavnika opštine Bečej u skupštini društva Potisje Bečej doo za komunalne usluge.

Deveta tačka na redu biće konstatovanje prestanka dužnosti Saveta za privredu i poljoprivredu, a odmah nakon toga će se lokalni parlament izjašnjavati o imenovanju predsednika pomenutog tela.

Poslednje dve tačke su kadrovska rešenja u Ekonomsko – trgovinskoj školi, odnosno Gimnaziji Bečej, a u pitanju su razrešenja i imenovanja članova školskih odbora. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име