Izvor: GPB

Projekcije domaćeg filma „Jedini izlaz“ održaće se u subotu i nedelju, 27. i 28. februara, od 17 i od 19 časova u Gradskom pozorištu Bečej.

Broj mesta po projekciji je ograničen na trećinu sale, zbog čega sugrađani karte moraju obezbediti na vreme, navode iz ove ustanove. Karte se prodaju po ceni od 250 dinara i mogu se kupiti u prostorijama Gradskog pozorišta svakog radnog dana od 8 do 14 časova, a tokom vikenda na biletarnici od 16 do 19 časova.

U saradnji sa Gradskom pozorištem, portal MojBečej.rs za tri najbrža čitaoca obezbedio je po jednu kartu za projekciju filma „Jedini izlaz“. Čitaoci se našoj redakciji mogu javiti putem mejla redakcija@mojbecej.rs, a potrebno je navesti za koju projekciju žele ulaznicu.

O filmu:

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti. Ulaz: 250 dinara.

Glumci: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović

Režiser: Darko Nikolić 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име