Foto: Policija, sajt MUP-a
Foto: Policija, sajt MUP-a

Tokom prethodnog vikenda (18 – 20. jun) na području Južnobačkog okruga dogodile su  se 32 saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba izgubila život, jedna teško, a dvanaest je lakše povređeno, saopštili su iz Policijske uprave Novi Sad.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojoj  je  jedno lice zadobilo  teške, a osam lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je za vikend na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala  ukupno  524 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 112 vozača i 22 vozila, a zadržana su 22  vozača,  od kojih šesnaest zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a šest zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Od ukupnog broja zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica se terete za prekršaj nasilničke vožnje, jer je jedan meštanin Žablja vozio bicikl,  a jedan Novosađanin automobil, sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji, zaključuje se u saopštenju policije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име