Foro: Ilustracija, arhiva
Foro: Ilustracija, arhiva

Radove na popravljanju udarnih rupa na putevima u opštini „koči“ žalba firme „Komrad“ Republičkoj komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. Subotička firma je tako izrazila nezadovljstvo uslovima tendera  za krpljenje saobraćajnica koji je raspisala Direkcija za izgradnju Bečej.

 

-Ponuđač se požalio na uslove javne nabavke, koji su zaista najmanje diskriminatorski. Čekamo odluku Komisije za zaštitu prava i nadam se da ćemo u skorijem periodu početi sa popunjavanjem rupa na teritorije opštine Bečej, rekao je Goran Matić, direktor Direkcija za izgradnju Bečej. Na Matićeve reči ovim povodom nadovezao se predsednik opštine Vuk Radojević rekavši da je u pitanju firma koja je održavala puteve tokom zime u opštini Bečej, a sa kojom lokalna samouprava ipak nije bila zadovoljna.

-Ne verujem da oni išta mogu žalbom da dobiju. Oni na ovaj način teraju inat, a zbog toga trpe građani Bečeja, istakao je Radojević.

Što se sredstava za uređenje kolovoza u Bečeju tiče, čeka se rebalans lokalnog budžeta, a novac za te namene ove godine iznosiće 7,5 miliona dinara.

-Nadamo se da ćemo sredstvima, koja su veća u odnosu na one prošle godine, obezbediti bolji saobraćaj u opštini, naveo je Goran Matić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име